schoenen online winkel
Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Privacy Statement
Informatie die we verzamelen
In werking en het gebruik van deze website kunnen we verzamelen en verwerken van bepaalde gegevens en informatie met betrekking tot u en uw gebruik van deze site. Deze gegevens en informatie is hieronder weergegeven:
1 Details van de bezoeken aan onze website en de pagina's en de middelen die toegankelijk zijn, waaronder, maar niet beperkt tot, verkeersgegevens, locatiegegevens en andere communicatie gegevens die ons kunnen helpen bij het begrijpen hoe bezoekers van deze website.
2 Informatie die bezoekers aan ons als gevolg van het invullen van formulieren op onze website, zoals wanneer een bezoeker zich inschrijft voor informatie of een aankoop.
3 De aan ons wanneer onze bezoekers communiceren elektronisch met ons om welke reden dan ook informatie.

Koekjes
Onze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen u te herkennen als een herhaling bezoeker en om je te volgen op onze site. Patronen die u Deze informatie is volledig anoniem en wordt alleen gebruikt om de klantervaring te verbeteren. En de functionaliteit van onze site

Jouw details
De webstie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden, tenzij vereist door de wet. Onze website behoudt zich het recht om statistische informatie (persoonlijke gegevens) met betrekking tot onze site, verkoop, trends, etc. bezoek aan derden te verstrekken.

Derden Links
Vind je het erg vinden links naar websites van derden op onze website. Deze websites hebben hun eigen privacybeleid waarin je moet controleren. We hebben ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor hun beleid dan wanneer we hebben geen controle over hen te aanvaarden.

Contacteer ons
Als u nog vragen of vragen met betrekking tot dit privacybeleid, neem dan contact met ons op.

Sitemap

Contact

schoenen online winkel

Copyright © 2018 www.cr-design.be. Powered by schoenen online winkel
Uw ipadres is: 54.234.0.2     nike schoenen , asics gel lyte 3 , salomon , new balance , jordan